Gentlemen’s Day geslaagd

Geschreven op 20 08 2017

Afgelopen zaterdag 19 augustus werd voor het eerst sinds een jaar of vijf weer een Gentlemen’s Day afgewerkt. Voorgaande jaren waren er toch wel problemen om een redelijk veld bij elkaar te krijgen. Ook deze editie zat niet super vol, maar met vijf baantjes was er toch een gezellige groep op de been om met elkaar een paar potjes te tennissen.

Vanaf half twee werden de deelnemers ontvangen met koffie, thee en een lekkere plak cake. Om even over twee werd er afgetrapt met de eerste van drie ronden. Elk duurde zo’n drie kwartier met daar tussen de gelegenheid wat te drinken. Na afloop van de derde ronde werd er met een drankje en een klein frituurhapje gewacht tot een heerlijk ruikend buffet zou worden geopend. Snel nog even onder de douche!

Surinaamse klanken uit de speakers en het team van Nance Winters dat een overheerlijke Roti-schotel had bereidt. Tussen de gangen door nog even een prijsuitreiking. Ruud van Emmerik ging er met de eerste prijs (paar blikken ballen) van door en de troostprijzen (blikje uien) waren voor Hans van Ruiten en Herman Kooning.

Al met al een zeer geslaagde middag en zeker voor herhaling vatbaar.

Pin It

Comments are closed.

Scroll to top