Geslaagde eerste editie van het Vergulde Vos Clubtoernooi!!

Geschreven op 14 09 2017

Van 28 augustus tot en met 9 september is de eerste editie van het Vergulde Vos Clubtoernooi gehouden! Zowel de enkel, dubbel als de gemengd dubbel zijn in deze twee weken gespeeld. Bij de meeste onderdelen was sprake van een pouleschema en dit betekende voor sommige deelnemers; twee weken véél tennis. Tijdens het toernooi zijn er veel leuke, spannende en af en toe ook hele lange wedstrijden gespeeld met soms een verrassende uitslag. Ook de aanmoedigingen van het publiek mochten niet ontbreken, zo werd er zelfs een keer een spandoek tevoorschijn getoverd!

Het eerste weekend van het toernooi stond in het teken van de feestavond! De feestavond begon met de Bibaquiz, waarbij 21 teams fanatiek hebben gestreden voor de winst. Schoo &Co zijn de winnaar van de felbegeerde beker geworden met 53,5 punten op de voet gevolgd door Tennismaatjes, Gemengd dubbel en Meijer & Co met 52 punten. Na de Quiz begon het feest waarbij zelfs nog even de voetjes van de vloer zijn gegaan met DJ’s Dirk en Jozuf en De Vergulde Vos voor warme en koude heeft gezorgd. Wat ons betreft een super gezellige en geslaagde avond! De dag daarna konden wij lekker bijkomen omdat er geen wedstrijden waren, maar de Poldertocht op het programma stond!

Op zaterdag 9 september is de finaledag gehouden en wat hebben we geluk gehad met het weer. Waar het vrijdag en zaterdagochtend nog met bakken uit de lucht kwam, was het zaterdagmiddag droog en was het af en toe zelfs nog zonnig. 13 wedstrijden op het programma en een vol terras, kortom alle ingrediënten voor een geslaagde finaledag! De winnaars zijn in het zonnetje gezet met een cadeaubon van De Vergulde Vos en ook voor de tweede plaats was er een leuk cadeaupakket beschikbaar en uiteraard mochten ook de bloemen niet ontbreken. Daarnaast was er dit jaar nog een bijzonder cadeau voor de beste spelers op de finaledag in de categorie single en in de categorie dubbel. Zij hebben namelijk naast de cadeaubon ook een beeldje van een Vos gewonnen! Een mooi aandenken aan het Clubtoernooi. Alle winnaars zijn te zien in het fotoalbum.

Wij hopen dat jullie het net als wij een geslaagd toernooi vonden en volgend jaar gezellig weer meedoen. Wij houden jullie uiteraard op de hoogte houden over volgend jaar, maar nu eerst nog het Kaag en Braassemtoernooi in november.

Groeten,

Walter, Paul, Geraldine, Ellen, Meta en Tess

 

Winnaars:

HD A Dolf Koetsier en Bas van Zeil

DD A Helma van der Geest en Trudy van Ruiten

GD A Karin Hoogeveen-Pennings & Ed Borst

HE A Perry van Es (winnaar Vos in categorie single)

HD B Hugo van der Geest en Andy Janssen (winnaars Vos in categorie dubbel)

DD B Willeke van Leeuwen en Diane Schrama

GD B Daphne Willemsen en Ben van der Ing

HE B Erik van Zeil

DE Daphne Willemsen

Winnaars verliezersronde:

DD B Jeannette van der Geest en Wilma Norder

GD B Babette Volwater en Clemens Bontje

HE B Jens Bakker

Pin It

Comments are closed.

Scroll to top