Bardiensten

Ieder senior lid van T.C. Rijpwetering is verplicht tot het draaien van bardienst. Dit kan enkele keren voorkomen tijdens een tennisseizoen. In de speciale ‘bardienstenuitgave’ staat het rooster vermeld van de bardiensten. Tijdens de rustige uren wordt een bardienst met 1 persoon gedraaid, indien meer drukte wordt verwacht worden meerdere personen ingedeeld.

Indien er verzuimd wordt de bardienst te draaien waarvoor u stond ingedeeld moet een boete worden betaald. Zie tarieven.
Binnen TC Rijpwetering wordt de wekelijkse schoonmaak door een aantal dames geregeld. Daarnaast wordt er tijdens toernooien extra schoongemaakt. Voor deze schoonmaakdiensten kunt u zich opgeven, u bent dan vrijgesteld van het draaien van bardiensten.

Afkopen bardienst:

Hoewel het absoluut niet de bedoeling is, is het mogelijk de bardienst af te kopen. Het is niet sociaal om de bardienst af te kopen. Wanneer de bardienst wordt afgekocht zullen de andere leden vaker bardienst moeten draaien en worden dan dus extra belast.

Onregelmatigheden, zoals bijvoorbeeld niet afgesloten deuren of nog ingeschakelde apparaten moeten altijd gemeld worden bij de technische coördinator.

Bardiensttijden

Maandag- tot vrijdagavond:

  • 18.30 tot 21.30 uur
  • 21.00 tot 24.00 uur

Zaterdag en zondag:

  • 10.00 tot 14.00 uur
  • 14.00 tot 18.00 uur

De commissie “Bardienstindeling” zorgt ervoor dat er de bardiensten gedraaid worden. Indien er een bardienst wordt ingedeeld op een tijdstip dat u niet schikt, is het mogelijk de bardienst te ruilen met een ander lid. Iedereen blijft te allen tijden zelf verantwoordelijk voor de bardienst waarvoor men oorspronkelijk was ingedeeld, dus ook als de bardienst geruild is! Dit betekent dat de boete bij het niet verschijnen van de vervanger voor rekening komt van degene die op de oorspronkelijke bardienstlijst stond. Op deze regel worden geen uitzonderingen gemaakt.

Betalen in de kantine

Het betalen van consumpties in de kantine kan op meerdere manieren: á contant door middel van afschrijving van een consumptiekaarten.  De consumptiekaarten zijn verkrijgbaar bij de bar. Er zijn 3 soorten consumptiekaarten, te weten:

Senioren € 15,00
Senioren € 5,00
Jeugdkaart (0,50 extra te besteden, dus 3,00) € 2,50

Sinds ons Stolp+Kab Open toernooi bieden we ook de mogelijk om het bedrag te pinnen.

Comments are closed.

Scroll to top