Commissie

Veel leden spannen zich vrijwillig in voor onze vereniging. Diverse commissies zijn samengesteld om allerlei zaken binnen de vereniging te regelen. Zonder de inspanning van deze mensen is het niet mogelijk de vereniging draaiende te houden.

De leden van de commissie bardienstindeling houden zich voornamelijk bezig met het coördineren van de bardiensten. Deze commissie is niet verantwoordelijk voor het ruilen van bardiensten. Indien een bardienst om de een of andere reden niet gedraaid kan worden dient er door het lid zelf voor vervanging te worden gezorgd.

De evenementencommissie organiseert ieder jaar een aantal evenementen zoals het snerttoernooi, het openingstoernooi, het invitatietoernooi, het echtparentoernooi en de specials zoals een “High Tennis”.

Inlooptennis; Iedere dinsdagmorgen in het seizoen kun je vanaf 9.30 uur ‘binnenlopen’ om te komen tennissen. Vanaf oktober wordt gespeeld in sporthal “De Tweesprong” in Roelofarendsveen. Inlooptennis is niet specifiek voor leden van tennisclub Rijpwetering. Niet-leden kunnen tegen introducétarief (€ 4,00) deelnemen. Meld je bij organisator Kees Bakker, tel 071-3312604.

De jeugdcommissie zorgt voor het reilen en zeilen met betrekking tot onze jeugdspelers en organiseert het ouder- jeugdtoernooi en het pannenkoekentoernooi.

De kantine commissie regelt alles wat te maken heeft met de bar en de keuken.

De Open toernooicommissie organiseert in maart-april het Stolp Opentoernooi, het eerste open toer­nooi van het seizoen in onze regio.

Op een tennispark kan niet worden gespeeld als de banen en omliggende terreinen niet goed en regelmatig worden schoongehouden. De commissie parkbeheer zorgt voor het regelmatig schoon houden en zuigen van de banen en het bijhouden en verzorgen van de beplanting.

Gedurende het tennisseizoen wordt er iedere woensdagavond rackettrekken georganiseerd.

De commissie technisch onderhoud zorgt voor reparaties en onderhoud van allerlei zaken in en rond het clubhuis.

De redactiecommissie stuurt aan tot het aanleveren van copy welke in de nieuwsbrieven maandelijks worden gepubliceerd. Voor de extra informatie rond de evenementen wordt gebruik gemaakt van de betreffende commissieleden.

Binnen TC Rijpwetering wordt de wekelijkse schoonmaak door een aantal dames geregeld. Daarnaast wordt er tijdens toernooien extra schoongemaakt. Voor deze schoonmaakdiensten kunt u zich opgeven, u bent dan vrijgesteld van het draaien van bardiensten.

De Technische Commissie  verzorgt de organisatie van de zomer- en najaarscompetities, maakt de indeling voor het wintertennis en de vernieuwde laddercompetitie. En ziet tevens  toe op de naleving van de reglementen tijdens de diverse comp.wedstrijden.

De toernooicommissie organiseert de clubkampioenschappen, single, dubbel en mix, die gedurende het seizoen worden gehouden.

Comments are closed.

Scroll to top